Training Bent u klaar voor de Chinese toerist?

"Volg deze training om een goed begrip van de Chinese herkomstmarkt te krijgen, zodat u weet hoe in te spelen op de behoeften van Chinese bezoekers en hen in uw product weet te interesseren."

Chinese reizigers hebben hun lust voor internationale reizen niet verloren. Als internationaal reizen straks weer mogelijk is, zullen Chinese toeristen meer dan ooit op zoek gaan naar onvergetelijke en unieke ervaringen, in een veilige en comfortabele omgeving. Zij zullen zich vooral aangetrokken tot kleinschalige bestemmingen midden in de natuur. Nederland heeft op dit vlak veel te bieden en daarom is dit een geweldige kans voor het Nederlands toeristisch bedrijfsleven!

Maar hoe bereik je deze doelgroep? Hoe trek je ze aan? Wie zijn deze Chinese toeristen eigenlijk: hoe denken ze, wat vinden ze leuk en wat juist niet? En hoe heeft de coronacrisis hun reisgedrag beïnvloedt?

Wilt u graag antwoord op deze vragen? Neem dan deel aan onze training "Bent u klaar voor de Chinese toerist?". Tijdens deze training krijgt u via een aantal presentaties en discussies zicht op de Chinese toerist, op hun wensen en ook in hoeverre u klaar bent voor deze Chinese toeristen.

Ook gaan we uitgebreid in op de gevolgen van de huidige corona crisis op het Chinees toerisme, en wat u kunt doen om straks goed voorbereid te zijn op de komst van de Chinese toeristen in het post-corona tijdperk.

Na het volgen van deze training heeft u een goed begrip van de Chinese herkomstmarkt, zodat u weet hoe in te spelen op de behoeften van Chinese bezoekers en hen in uw product weet te interesseren. Wij bieden deze training zowel online als op locatie aan.

U kunt zich aanmelden voor deze training door een mail te sturen naar info@matchwithchina.com

Factsheet Chinees toerisme